Wie

Wie

De voorstellingen van “Vroeger was alles…” worden verteld door Patrick Deters. Op basis van feiten van bijzondere plekken in de gemeente heeft hij daar verhalen van gemaakt die het vertellen waard zijn.

Hij heeft zijn voetstappen staan bij de toneelvereniging St. Theodulfus, staat dagelijks voor de klas op de Haagse Hogeschool en heeft de afgelopen jaren de lokale oudejaarsconference Luid Kaag & Braassem gespeeld. Als trotse inwoner van de gemeente vindt hij het fantastisch om verhalen te vertellen die iets betekenen in onze gemeente.

“Vroeger was alles…” wordt neergezet in samenwerking met het ghoyhuys en de uitbaters Carina & Maurice van Leeuwen, ‘jonge’ ondernemers, bruisend van de energie en vol ideeën voor de toekomst.

Hun jarenlange ervaring met kunst, hospitality en de drift om te ondernemen heeft geresulteerd in het ghoyhuys. In 2015 kregen zij de kans om een het terrein aan de rand van het Ghoybos aan te kopen, en vanaf toen zijn ze gaan bouwen.. van het een kwam het ander; een expositieruimte, welke ingezet kan worden als multifunctionele ruimte, zelfs een mooi ruim recreatie appartement om in te overnachten.