Vroeger was alles…

Vroeger was alles…

Vroeger was alles… je hoort het zo vaak. Maar wat weten we eigenlijk van vroeger? Als je rondkijkt in je eigen gemeente, besef je dat vroeger vol met verhalen zit. Wie was die Otto Cornelis van Hemessen eigenlijk waar straten en stichtingen naar vernoemd zijn? Waarom heet De Galgekade eigenlijk De Galgekade? Hoe is Kaageiland eigenlijk ontstaan? Er zijn zoveel vragen. En dat zijn ook de antwoorden die Patrick Deters wilde weten in 2020! En in 2021 gaat hij verder graven, want de bodem in de schatkist met mooie verhalen is nog lang niet bereikt! Dus we waren terug in het Ghoybos in 2021.

En hij heeft het uitgezocht, hij heeft de feiten verzameld en er mooie verhalen van gemaakt die hij gaat vertellen. Een aantal avonden in het amfitheater in het Ghoybos in samenwerking met het ghoyhuys. Voor iedereen die het maar wil horen. Woon je je hele leven in de gemeente, leuk! Ben je nieuw in de gemeente en wil je verhalen doorvertellen, tof!

Voor 13,50 krijg je een verzorgde avond in een kleine setting met bij binnenkomst een kopje koffie of thee en een pauzedrankje. Vervolgens beginnen de vertellingen. Aan het eind van de avond is er natuurlijk gelegenheid om nog wat na te borrelen en kletsen.

Bij goed weer zitten we heerlijk buiten aan de rand van het Ghoybos in het amfitheater. Mocht het weer tegenvallen, zitten we lekker binnen in het ghoyhuys, de galerie naast het Ghoybos.

Locaties Amfitheater, Ghoybos (vlak bij het ghoyhuys)
’t Veen Eten en Drinken, Roelofarendsveen
Partycentrum Keijzer, Leimuiden
Adres Zuidzijderweg 4, 2374 BV Oud Ade
Langeweg 16, 2371 EG Roelofarendsveen
Dorpsstraat 30, 2451 AR Leimuiden
Data De data worden steeds 7-9 dagen van te voren bekend gemaakt via deze pagina, onze nieuwsbrief en facebookpagina
Tijd 15.00 / 20.00 (zie specifieke voorstelling
Inbegrepen thee/koffie voor aanvang en een pauzedrankje
Locatie Ghoybos, bij slecht weer binnen in ghoyhuys
De tuin van ’t Veen, anders binnen in ’t Veen
Binnen in Partycentrum Keijzer