Vroeger was alles…

Vroeger was alles…

Vroeger was alles… je hoort het zo vaak. Maar wat weten we eigenlijk van vroeger? Als je rondkijkt in je eigen gemeente, besef je dat vroeger vol met verhalen zit. Wie was die Otto Cornelis van Hemessen eigenlijk waar straten en stichtingen naar vernoemd zijn? Hoe zit het nou met Café ’t Lageland in Oud Ade? Wie was die van Dam en Zn in Leimduiden nou eigenlijk? Er zijn zoveel vragen. En dat zijn ook de antwoorden die Patrick Deters wilde weten. Dus in 2020 begon hij met verhalenvoorstellingen in het Ghoybos. En in 2021 was hij terug in het Ghoybos, bij ’t Veen en bij Keijzer. En dit jaar komt hij weer terug op alle drie die locaties.

Met mooie nieuwe verhalen over de rijke geschiedenis van Kaag & Braassem, voor iedereen die het maar wil horen. Woon je je hele leven in de gemeente, leuk! Ben je nieuw in de gemeente en wil je verhalen doorvertellen, tof!

Voor 14,00 krijg je een verzorgde avond in een kleine setting met bij binnenkomst een kopje koffie of thee en een pauzedrankje. Vervolgens beginnen de vertellingen. Aan het eind van de avond/middag is er natuurlijk gelegenheid om nog wat na te borrelen en kletsen.

Bij goed weer zitten we heerlijk buiten aan de rand van het Ghoybos in het ghoyhuys of buiten aan het water bij ’t Veen. Mocht het weer tegenvallen, zitten we lekker binnen in het ghoyhuys, de galerie naast het Ghoybos of binnen in het ’t Veen. Bij Keijzer zitten we sowieso lekker binnen.

Locaties ghoyhuys, Oud Ade
’t Veen Eten en Drinken, Roelofarendsveen
Partycentrum Keijzer, Leimuiden
Adres Zuidzijderweg 4, 2374 BV Oud Ade
Langeweg 16, 2371 EG Roelofarendsveen
Dorpsstraat 30, 2451 AR Leimuiden
Data Donderdag 30 juni – 20.00 uur – ’t Veen Eten & Drinken
Vrijdag 8 juli – 20.00 uur – ghoyhuys
Donderdag 14 juli – 20.00 uur – ’t Veen Eten & Drinken
Donderdag 21 juli – 20.00 uur – ghoyhuys
Zondag 16 oktober – 15.00 uur – Keijzer matinee
Tijd 15.00 / 20.00 (zie specifieke voorstelling)
Inbegrepen thee/koffie voor aanvang en een pauzedrankje
Prijs 14 euro p.p.