Vroeger was alles… de podcast

Vroeger was alles… de podcast

Vroeger was alles… je hoort het zo vaak. Maar wat weten we eigenlijk van vroeger? Als je rondkijkt in je eigen gemeente, besef je dat vroeger vol met verhalen zit. Wie was die Otto Cornelis van Hemessen eigenlijk waar straten en stichtingen naar vernoemd zijn? Waarom heet De Galgekade eigenlijk De Galgekade? Hoe is Kaageiland eigenlijk ontstaan?

Er zijn zoveel vragen. En dat zijn ook de antwoorden die Patrick Deters wilde weten! En hij heeft het uitgezocht, hij heeft de feiten verzameld en er mooie verhalen van gemaakt die hij heeft verteld. Een aantal avonden in het amfitheater in het Ghoybos in samenwerking met het ghoyhuys. Voor iedereen die het maar wilde horen.

Woon je je hele leven in de gemeente, leuk! Ben je nieuw in de gemeente en wil je verhalen doorvertellen, tof! Of wil je gewoon weten waarom de wijk De Bloemen die naam heeft gekregen, je kon aanschuiven. Maar de avonden zijn voorbij, maar het is zo leuk om te doen, dus voor het komend jaar komen er regelmatig nieuwe afleveringen van de Podcast “Vroeger was alles… ”      

Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotifyRedCircleRadio PublicPocketCastsYouTubePodbeanStitcher