Route / parkeren

Route / parkeren

Ghoybos

Auto

Om bij het Ghoybos te komen is het het makkelijkst om de route naar het pannenkoekenrestaurant in Leiderdorp (Ghoybos 1, 2374 BX Oud Ade). En dan in plaats van naar het pannenkoekenrestaurant af te slaan volgt u de weg terug langs de A4 richting het Ghoybos. U kunt parkeren of bij het Ghoybos, bij het Bospad of bij het ghoyhuys (Zuidzijderweg 4, Oud Ade). Daarna is het 4-5 minuten lopen door het Ghoybos om bij het theater te komen. Bij het theater zelf kunt u niet parkeren.

Fiets

Vanuit Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Hoogmade is het het makkelijkst om naar Hoogmade te fietsen naar de Van Klaverweijdeweg 25, in Hoogmade en dan langs het water via de Zuidzijderkade naar het Ghoybos te fietsen, het amfitheater ligt zo gauw u bij het eerste puntje van het bos aankomt.
Vanuit Oude Wetering, Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering en Rijpwetering is het het makkelijkst om de ventweg naast de A4 te volgen en op te rijden tot bij het Ghoybos, het amfitheater ligt zo gauw u bij het eerste puntje van het bos aankomt.
Vanuit Oud Ade over de Leidseweg naar het Ghoybos, het amfitheater ligt aan de andere zijde van het Ghoybos aan de kant van Hoogmade/Rijpwetering.
Bij het theater is plaats om fietsen in het gras te zetten.

Boot

Bij het ghoyhuys kunt u ook met de boot aanleggen. Volg het water langs de Boskade of Zuidzijderkade tot u bij het fietsersbruggetje bent. Daar kunt u achter het ghoyhuys uw boot aanleggen. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar het theater.

’t Veen eten & drinken – Roelofarendsveen

Parkeren voor auto, fietsen en boot kan op het terrein van ’t Veen eten & drinken zelf: Langeweg 16, 2371 EG Roelofarendsveen

Partycentrum Keijzer – Leimuiden

Parkeren voor auto en fietsen kan rond de locatie van Partycentrum Keijzer zelf: Dorpsstraat 30, 2451 AR Leimuiden