Route / parkeren

Route / parkeren

ghoyhuys

AutoOm bij het Ghoybos te komen is het het makkelijkst om de route naar het pannenkoekenrestaurant in Leiderdorp (Ghoybos 1, 2374 BX Oud Ade). En dan in plaats van naar het pannenkoekenrestaurant af te slaan volgt u de weg terug langs de A4 richting het Ghoybos. U kunt parkeren bij het ghoyhuys (Zuidzijderweg 4, Oud Ade).

Fiets

Vanuit Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Hoogmade is het het makkelijkst om naar Hoogmade te fietsen naar de Van Klaverweijdeweg 25, in Hoogmade en dan langs het water via de Zuidzijderkade naar het ghoyhuys te fietsen.
Vanuit Oude Wetering, Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering en Rijpwetering is het het makkelijkst om de ventweg naast de A4 te volgen en op te rijden tot bij het ghoyhuys.
Vanuit Oud Ade over de Leidseweg naar het Ghoybos, het ghoyhuys aan de kant van Hoogmade/Rijpwetering.
Bij het theater is plaats om fietsen te parkeren.

Boot

Bij het ghoyhuys kunt u ook met de boot aanleggen. Volg het water langs de Boskade of Zuidzijderkade tot u bij het fietsersbruggetje bent. Daar kunt u achter het ghoyhuys uw boot aanleggen.

’t Veen eten & drinken – Roelofarendsveen

Parkeren voor auto, fietsen en boot kan op het terrein van ’t Veen eten & drinken zelf: Langeweg 16, 2371 EG Roelofarendsveen

Partycentrum Keijzer – Leimuiden

Parkeren voor auto en fietsen kan rond de locatie van Partycentrum Keijzer zelf: Dorpsstraat 30, 2451 AR Leimuiden